ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεύρα, νευράκια, Οδυσσέα;

Φουρτούνες στο γραφείο του Ελεγκτή, λένε στο 24Νews υπάλληλοι της Ελεγκτικής

24news team

Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανακοίνωσε τους διορισμούς των Γιώργου Σαββίδη και Σάββα Αγγελίδη στις θέσεις των Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα αντίστοιχα, για κάποιους ήταν ‘’κεραυνός εν αιθρία’’.

Έκπληξη για όλους, ευχάριστη για τους πλείστους, δυσάρεστη για ορισμένους!

Νεύρα… πολλά νεύρα!

Όπως έπεσε στην αντίληψη του 24news, το άκουσμα των προαναφερθέντων διορισμών, προκάλεσε νεύρα στον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο 24news υπάλληλοι της ελεγκτικής υπηρεσίας, «φουρτούνες» έφεραν στο γραφείο του οι ανακοινώσεις από το Προεδρικό!

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, λένε πως κλείστηκε στο γραφείο του φανερά εκνευρισμένος. Κουτσομπολιά, κακοπροαίρετα σχόλια ίσως πει κανείς, πάντως υπάρχει και το ρητό που λέει πως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει…

Πήχης… ποιος πήχης;

Πώς να περάσει απαρατήρητη η ανάρτηση του κ. Μιχαηλίδη στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Τι εννοούμε; Ο κύριος Γενικός Ελεγκτής είναι λάτρης του διαδικτύου, το έχει, άλλωστε, πολλάκις αποδείξει, με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στις αναρτήσεις. Στην προκειμένη, ωστόσο, είτε ένεκα φόρτου εργασίας είτε της έντασης που τον διακατείχε, άργησε λιγουλάκι να στείλει τις ευχές του.

«Συγχαρητήρια @SavvidesGL και @AngelidesSavvas για τον διορισμό σας σε ένα τόσο καίριο πόστο. Ξεκινάτε με τις ευχές όλων μας για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Έχετε τα εφόδια. Ο νυν ΓΕ έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά. Προσβλέπω στη μεταξύ μας συνεργασία για το καλό του τόπου».

Τώρα, αν ήμασταν κακοπροαίρετοι, θα λέγαμε πως οι κακές οι γλώσσες (πάλι!) λένε πως ο πήχης για κάποιους δεν είναι και πολύ ψηλά... Ωστόσο, δεν θα το πούμε!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση