ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαχτσελί: «Ο Τσίπρας πήρε αυτό που του άξιζε»

«Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά αν μας πατήσει κάποιος τον κάλο, τον βάζουμε στη θέση του»

Ο τέως Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήρε αυτό που του άξιζε, δήλωσε ο αρχηγός του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ενώ για τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι ο χρόνος θα δείξει πως θα είναι οι σχέσεις του κόμματος και του αρχηγού του με την Τουρκία.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε ότι “η κουτσή πάπια ο Τσίπρας που απειλούσε συνεχώς τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη, τα μάζεψε, εγκατέλειψε την εξουσία και τελείωσε”, προσθέτοντας ότι “αν ο θυμός που έχει κάποιος είναι μεγαλύτερος από τη λογική τότε το μετανιώνει”.

“Ο χρόνος θα δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πώς θα είναι οι σχέσεις με την Τουρκία του κόμματος που κέρδισε τις εκλογές στην Ελλάδα και του ηγέτη του καθώς και ποιες διαστάσεις θα λάβει η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο”, ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί .
“Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά αν μας πατήσει κάποιος τον κάλο, τον βάζουμε στη θέση του. Αν κάποιος ακουμπήσει τα νεύρα μας, τότε τον αρπάζουμε από τα μούτρα. Όποιος μας παίζει με τα νεύρα μας του κατεβάζουμε οθωμανικό χαστούκι. Εμείς είμαστε η Τουρκία, είμαστε ένας μεγάλος λαός που αγαπάει την περηφάνεια και την ανεξαρτησία του”.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X