ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάσιμο Καρογιάν στις ευρωεκλογές

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την διοικούσα του κόμματος εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν μιλώντας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Μέσα Γειτονιά. Όπως διευκρίνισε, εντός 15 ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση.

Ήδη πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Δημοκρατική Παράταξη δημοσιοποίησε τη διοικούσα επιτροπή η οποία αποτελείται από 306 μέλη και τις διεργασίες διαμόρφωσης των τοπικών και επιστημονικών επιτροπών. Πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τον ενδιάμεσο χώρο και ιδιαίτερα από το Δημοκρατικό Κόμμα.


Έχει ο καιρός γυρίσματα και οι βασιλόπιτες νομίσματα!


Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αρχική εκτίμηση ήταν η Δημοκρατική Παράταξη να μείνει εκτός της εκλογικής αναμέτρησης ούτως ώστε να φυλάξει τις δυνάμεις της και να προετοιμαστεί καταλλήλως για τη μεγάλη μάχη που δεν είναι άλλη από τις βουλευτικές. Η ανησυχία στελεχών πως η απουσία από την προσεχή εκλογική μάχη θα αποδυναμώσει τη δυναμική που παρουσίασε και ενδεχομένως να στρέψει ψηφοφόρους πίσω στο ΔΗΚΟ, προκάλεσε δεύτερες σκέψεις στην ηγεσία. Η τελική απόφαση για το αν θα συμμετέχει το νεοσυσταθέν κόμμα στις ευρωεκλογές θα ληφθεί από τα συλλογικά όργανα μέχρι το τέλος του Γενάρη.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy / Της Μαρίνας Οικονομίδου 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X