ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μεν μου θυμώνεις εμένα!» (Vid)

Άγριο ξέσπασμα Παλλήκαρου κατά Κυπριανού στον αέρα

Ένας χαμός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο στούντιο της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο», όπου ήταν καλεσμένοι, οι Ανδρέας Κυπριανού, Γιώργος Γεωργίου και Πόλυς Παλλήκαρος, από ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και Αλληλεγγύη, αντίστοιχα. Το επιστέγασμα στο δυναμιτισμένο κλίμα που δημιουργήθηκε, ήταν το ξέσπασμα του κου Παλλήκαρου, όταν ο κ. Κυπριανού τον διέκοψε στην τελευταία του τοποθέτηση.

Είχε προηγηθεί μια έντονη λογομαχία μεταξύ Κυπριανού και Γεωργίου, σε σχέση με το... ποια πολιτική παράταξη έκανε χειρότερη την ζωή του κυπριακού λαού, διαχρονικά, με τις ατάκες να επιστρέφουν ακόμα και στο 1974...

Η στιγμή που αποτέλεσε το highlight της τηλεοπτικής κόντρας, ήταν όταν σ' αυτήν ενεπλάκη και ο εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης, Πόλυς Παλλήκαρος. Ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, ζήτησε καταληκτικό σχόλιο από τον κο Παλλήκαρο, ο οποίος με καυστικό χιούμορ, είπε ότι, όταν ο πολίτης ακούει όλες τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν οι εκπρόσωποι των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, κάθεται στον καναπέ του και δεν συμμετέχει.

Ευθύς αμέσως, ο κ. Κυπριανού αντέδρασε, διακόπτοντας τον κ. Παλλήκαρο, τον οποίο δεν άφηνε να μιλήσει για μερικά δευτερόλεπτα. Κι εδώ, ήρθε το ξέσπασμα του τελευταίου και οι φωνές:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X