ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με άρωμα γυναίκας ο ανασχηματισμός

Ποιες επέλεξε ο Πρόεδρος να εμπιστευτεί

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανακάτεψε την τράπουλα, ανακοινώνοντας το μεσημέρι της Τρίτης (22/6) την νέα σύνθεση της Κυβέρνησής του η οποία έχει εμφανώς άρωμα γυναίκας.

Ο κος. Αναστασιάδης επέλεξε να εμπιστευτεί γυναίκες σε σημαντικά πόστα στέλνοντας με αυτό τον τρόπο και μήνυμα στους επικριτές του, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές, επέλεγαν να τον ‘’χτυπήσουν’’ με φόντο το ανδροκρατούμενο υπουργικό. Να υπενθυμίσουμε ότι το 24News από την Κυριακή (20/6) σας είχε ενημερώσει για τα νέα πρόσωπα που ο Πρόεδρος επέλεξε να έχει στο πλευρό του.

Ποιες επέλεξε ο Πρόεδρος να εμπιστευτεί

Υπουργός Δικαιοσύνης: Στέφη Δράκου

 

Η κα. Στέφη Δράκου σπούδασε Νομικά στο Λονδίνο στο Middle Temple. Έχει υπηρετήσει από τη θέση του γενικού διευθυντή σε γνωστά ονόματα της βιομηχανίας όπως η Sun Alliance και η Λαϊκή Ασφαλιστική. Έχει διατελέσει δύο φορές πρόεδρος του ΣΑΕΚ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου του οποίου και διετέλεσε πρόεδρος. Υπήρξε μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων και της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Οχημάτων Δημόσιας Χρήσης.

Υφυπουργέίο κοινωνικής πρόνοιας: Αναστασία Ανθούση

Φαρμακοποιός και υπεύθυνη του Γραφείου του Υπουργού Υγείας από το 2013. Να σημειωθεί ότι η κα. Ανθούση ήταν παρούσα σε δύο κρίσιμες περιόδους για το Υπουργείο Υγείας, η πρώτη είναι η σύσταση του ΓεΣΥ και η δεύτερη η περίοδος της πανδημίας.

Αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος: Νιόβη Παρισσινού

Η κα. Νιόβη Παρισσινού είναι Μέλος στις Δημόσιες Σχέσεις – Μάρκετινγκ (PR & Communications Executive) του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ). Σπούδασε Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μάρκετινγ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση