ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρωεκλογές: Γι' αυτή την δήλωση θα θυμόμαστε τον Μαρδαπίττα (Vid)

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος προκάλεσε αίσθηση με την υπόσχεσή του

Κάθε εκλογική αναμέτρηση περιλαμβάνει τους υποψηφίους της, οι οποίοι μένουν στην μνήμη μας για καιρό, ακόμα και μετά το πέρας της διαδικασίας. Συνήθως, προβάλλουν δεσμεύσεις, οι οποίες είναι μεγαλεπήβολες, ακόμα και ανέφικτες, αν και - το αναγνωρίζουμε - σε αρκετές περιπτώσεις, βασίζονται στην επιθυμία τους να προσφέρουν πραγματική βοήθεια στους Κύπριους πολίτες.

Στην περίπτωση του Χρύσανθου Μαρδαπίττα, ο οποίος έθεσε εαυτόν στην διάθεση των πολιτών ως ανεξάρτητος υποψήφιος, δεσμευόμενος, αν εκλεγεί, να πράξει κάτι ιδιαίτερο, για χάρη των συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο κος Μαρδαπίττας, στα προεκλογικά του σποτ και δηλώσεις, δεσμεύεται ότι, τον μισθό του Ευρωβουλευτή θα τον προσφέρει σε δυσπραγούσες οικογένειες.

Ο κος Μαρδαπίττας ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι πολιτικός, αλλά τεχνοκράτης. Κύριο μέλημά του, όμως, λέει, είναι η ευημερία των πολιτών, για τους οποίους διατίθεται να διεκδικήσει όλα όσα αξίζουν.

Το ερωτηματικό που τίθεται, δεν αφορά στην ειλικρίνεια των θέσεών του, αλλά στο κατά πόσο θα βοηθηθούν ουσιαστικά οι Κύπριοι συμπολίτες μας, με τον μισθό του (σε περίπτωση που εκλεγεί), από την στιγμή που ο αριθμός των Κυπρίων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα δεν είναι μικρός και η αγορά εργασίας δεν είναι γενναιόδωρη, ούτε ιδιαίτερα φιλόξενη...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση