ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λ. Φουρλάς: «Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο»

Το ευχαριστώ και το όραμα

Στην Προεδρία του MEPs Against Cancer εξελέγη ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Λουκάς Φουρλάς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας, που διεξήχθη μεταξύ 14-28 Οκτωβρίου, έλαβε ποσοστό 45.5%.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Φουρλάς ευχαρίστησε τους συναδέρφούς του ενώ παράλληλα μίλησε για το όραμά του στα θέματα που αφορούν τον καρκίνο.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Στην τιμητική θέση της Προεδρίας του MEPs Against Cancer με έχουν εκλέξει οι συνάδελφοι μου Ευρωβουλευτές με ποσοστό 45.5% και τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παιδιατρική ογκολογία και την παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα.

Όραμά μου, ο σχεδιασμός και η υιοθέτηση μίας κοινής ευρωπαϊκής στρατηγικής κατά του καρκίνου και δηλώνω παρών στη διεκδίκηση όσων περισσότερων κονδυλίων για την ανάδειξη στρατηγικών συνεργασιών, καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, στον έλεγχο και στην ισότιμη πρόσβαση σε νέες καινοτόμες θεραπείες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X