ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυβέρνηση για Νικόλα: «Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

Τι αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος προφανώς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυριακος Κούσιος, τονίζοντας παράλληλα ότι αγνοεί ότι το ΔΗΚΟ ζητούσε μέχρι πριν από μερικούς μήνες την άμεση έγκριση 700 αιτήσεων για πολιτογραφήσεις.

"Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, προφανώς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα", αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σε γραπτή του απάντηση προς τον κ. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Κούσιος αναφέρει πως ο κ. Παπαδόπουλος "έφτασε σήμερα στο σημείο να ζητά από τον Γενικό Εισαγγελέα να διατάξει ποινική έρευνα κατά Υπουργών, στηριζόμενος σε πόρισμα το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει, από Επιτροπή που ο ίδιος αφόριζε. Μια Επιτροπή που αποτελείται από πρόσωπα που για μήνες ο ίδιος υπονόμευε και αμφισβητούσε, θεωρώντας τα ανίκανα να φέρουν σε πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί".

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, "ο κ. Παπαδόπουλος παραγνωρίζει ότι για χρόνια διαφήμιζε πολιτογραφήσεις χαμηλού κόστους και ότι το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο. Αγνοεί ότι το ΔΗΚΟ ζητούσε μέχρι πριν από μερικούς μήνες την άμεση έγκριση 700 αιτήσεων για πολιτογραφήσεις".

"Θα συστήναμε στον κ. Παπαδόπουλο ψυχραιμία και υπευθυνότητα, που, δυστυχώς, δεν τον χαρακτηρίζουν την τελευταία περίοδο", καταλήγει ο κ. Κούσιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X