ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντρα Χαραλαμπίδου – Παμπορίδη... Κονταροχτυπήθηκαν στο twitter

Το χρήμα που αγοράζει σιωπή και το συγχωροχάρτι στον κάθε επίορκο

Αντρέας Γιωργαλλάς

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο twitter ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης και η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου με αφορμή τα όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τους γιατρούς.


Συγκεκριμένα η Βουλευτής του ΑΚΕΛ έγραψε, «Χθες ο πρόεδρος αναφερόμενος στους γιατρούς είπε ¨" Τον όρκο του Ιπποκράτη δεν τον έδωσαν για να πλουτίσουν". Κάποιος θα μπορούσε να του απαντήσει να κοιτάζει πρώτα τα του οίκου του. Γιατί τους όρκους τους δίνουμε για να υπηρετούμε το λαό και τη Δημοκρατία όχι για να πλουτίζουμε και να ευνοούμε συγγενείς και φίλους ...ή αγνοεί τι γίνεται γύρω του και τι νομοσχέδια κατατίθενται στην Βουλή. Υ.Γ Το χρήμα αγοράζει εξουσία, αγοράζει ανθρώπους, αγοράζει τη σιωπή συνήθως ...»


Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον πρώην Υπουργό Υγείας που έγραψε, «Επειδή κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε ότι στο βωμό της ατάκας δεν διστάζετε να δώσετε συγχωροχάρτι στον κάθε επίορκο, γιατί δεν μας λέτε την θέση σας επί του συγκεκριμένου. Πάρτε θέση ξεκάθαρα». Η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος με την Χαραλαμπίδου να ζητά από τον Παμπορίδη να ασκήσει κριτική στον ΠτΔ πρώτα, αν θέλει να είναι σωστός. O πρώην Υπουργός σήκωσε το γάντι ζητώντας από την Βουλευτή για άλλη μια φορά να πει ξεκάθαρα την θέση της.

Τότε ήρθε η απάντηση σε έντονο ύφος και με κεφαλαία από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου που έγραψε, «Το ΓΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ . Να θυμίσω ότι ο ΟΚΥΠΥ έστειλε θέμα Πολύζου στον ΓΕ».


Από την διαδικτυακή συζήτηση των δύο δεν έλειψαν και τα τρολ με τον χρήστη «Axaparos» να γράφει στον Παμπορίδη, «Τα κεφαλαία γράμματα είναι ότι σας μιλά φωναχτά , δεν φοβάστε;» με τον δεύτερο να απαντά, «Έχω κάποιον τζαι βαστά μου το σιέριν μου, τζι εν φοούμε...»


Δείτε πως εξελίχθηκε η συζήτηση:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X