ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κονταροκτύπημα Άθου-Αβέρωφ: «Με την ειρωνεία κανείς δεν πάει μακριά» (Pics)

«Άναψε» ο διάλογος με αφορμή την Χαρά Φωκά

Η μεγάλη επιτυχία της μαθήτριας Χαράς Φωκά, που φοιτά στο Γυμνάσιο Δροσιάς της Λάρνακας ήταν η αφορμή για να κονταροκτυπηθούν στο twitter ο Άθως Αντωνιάδης, εκ μέρους του ΔΗΚΟ, και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.


Μια άριστη μαθήτρια σε ένα παραγκωνισμένο σχολείο


Την αρχή έκανε ο κ. Αντωνιάδης με μια αναδημοσίευση tweet του κ. Νεοφύτου, ο οποίος συνέχερε την μικρή Χαρά για το βραβείο της. Στην αναδημοσίευσή του ο κ. Αντωνιάδης σχολίασε το εξής: «Κοίτα να δεις που οι «ανεπαρκείς», «τεμπέληδες» εκπαιδευτικοί που η «μόνη τους έγνοια είναι να γλυτώσουν 1 ώρα δουλειάς», μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο «ανεπαρκείς» και «χαραμοφάηδες». Η Χαρά Φωκά είναι μαθήτρια στο Γυμνάσιο Δροσιάς στη Λάρνκακα».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν αντιστάθηκε και απάντησε στο tweet του κ. Αντωνιάδη, λέγοντας: «Μια ταπεινή άποψη. Με την ειρωνία κανεις δεν πάει μακρυά. Μπορούμε να θέτουμε τις θέσεις μας με ευπρέπεια και επιχειρήματα. Και επι του θέματος, διευκρινίζω ότι ουδέποτε απεκάλεσε είτε ανεπαρκείς η τεμπέληδες τους εκπαιδευτικους».

Στην συνέχεια, η διαδικτυακή κόντρα «φούντωσε» για τα καλά, με τον κ. Αντωνιάδη να αποδίδει στον κ. Νεοφύτου τους χαρακτηρισμούς «τεμπέληδες» και «ανεπαρκείς» που αφορούν τους εκπαιδευτικούς, με τον δεύτερο, φυσικά, να αντιδρά.

Δείτε ολόκληρο τον διάλογο:

Άθως: Πολύ χειρότερα&καθόλου ταπεινά,«ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι βασικές αξίες που πρέπει να μαθαίνουμε στα σχολεία είναι η αξιοπιστία και το ήθος.οι ηγεσίες των οργανώσεων των εκπαιδευτικών,δεν τηρούν το λόγο τους... δεν μπορούν εκπαιδευτικοί να κρατούν υπό ομηρεία 120,000 μαθητές».

Αβέρωφ: Και που βρήκες μέσα Σ αυτήν την δήλωση για τεμπέληδες και ανεπαρκείς εκπαιδευτικους? Μένω ως εδώ. Και καλό βράδυ.

Άθως: Προτιμάτε το «ψεύτες», «εκβιαστές» και «αναξιόπιστου» χωρίς «ήθος? Ορθώς μένετε ως εδώ. Καλό σας βράδυ.

Αβέρωφ: Ούτε η έπαρση βοηθά κάποιον να πάει μπροστά.

Άθως: Σ´αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Καληνύχτα σας κύριε πρόεδρε.

Αυτούσια τα tweets:

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση