ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεφάλαιο Κατσουρίδης: Παίρνει παράταση

Καμία συζήτηση προς το παρόν

Πολύ κοντά στο ΑΚΕΛ βρέθηκε ξανά, ο Νίκος Κατσουρίδης, στις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές, καθώς είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει έκπληξη, καθώς ο κ. Κατσουρίδης είχε διαγραφεί επ' αόριστον το 2015.

Ωστόσο, μετά την στήριξή του στον υποψήφιο που στήριζε το ΑΚΕΛ στις Προεδρικές, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, είχε δηλώσει πως θα επανεξεταζόταν η επανένταξή του με το πέρας των εκλογών, κάτι που δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», «πολύ σύντομα», είναι η απάντηση που δίνει ο κ. Κυπριανού όταν καλείται να ξεκαθαρίσει πότε θα συζητηθεί το κεφάλαιο του Νίκου Κατσουρίδη. Αν δηλαδή θα αποκατασταθεί πλήρως στο κόμμα μετά και την επ’ αόριστο αποβολή του το 2015.

Το ζήτημα θα ξεκαθάριζε αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές, όπως είπε ο Άντρος Κυπριανού μετά και τη δημόσια στήριξη του Νίκου Κατσουρίδη στην υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, υπογραμμίζοντας πως στο κόμμα κανείς δεν περισσεύει. Ήδη τόσο στο πολιτικό γραφείο όσο και στην κεντρική επιτροπή του κόμματος δεν συζητήθηκε το ζήτημα καταδεικνύοντας πως η όποια συζήτηση παίρνει παράταση για το φθινόπωρο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X