ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για Δημοτικό Σύμβουλο ΔΗΣΥ: «Θα τον καθαρίσει και θα τον παίξει»

Η ανακοίνωση του Δημ. Συμβ. της ΕΔΕΚ, Δημήτρη Δημητρίου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, Δημήτρης Δημητρίου (Σαββουλλής), εναντίον του συναδέλφου του, εκ μέρους του ΔΗΣΥ, Νίκου Κάρουλλα, για την συμπεριφορά που ο τελευταίος φέρεται να επέδειξε σε πρόσφατη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Δημητρίου, δεν έμεινε μέχρι την ανακοίνωση, αλλά προχώρησε και σε καταγγελία του κ. Κάρουλλα στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπαρχηγό της Αστυνομίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Κατά την τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου που έγινε στις 7/3/2019, παρόντων όλων των Δημοτικών Συμβούλων, του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗ.ΣΥ κ. Νίκος Κάρουλλας απείλησε ότι οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος διαφωνήσει με ανακοίνωση που θα βγάλει ο Δήμος Αμμοχώστου σχετικά με την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, θα «τον καθαρίσει και θα τον παίξει».

Επιθυμώ και δημόσια να καταδικάσω την πιο πάνω συμπεριφορά. Ήδη έχω προβεί σε καταγγελία στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπαρχηγό Αστυνομίας. Επίσης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισα να απέχω από το επικείμενο ταξίδι που διοργανώνει ο Δήμος στο Μεσολόγγι καθώς και από όλες τις δημοσιογραφικές διασκέψεις του Δήμου επειδή θεωρώ ότι το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εκδίδει ο Δήμος δεν συμβαδίζει με τις πράξεις και διεκδικήσεις που θα έπρεπε δυναμικά να προτάσσει για την επιστροφή της πόλη της Αμμοχώστου.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 14 Μαρτίου 2019»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X