ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τρυφερή φωτογραφία του Νίκαρου με το σκύλο του (pic)

Δείτε την ανάρτηση του

Είναι γνωστή η αδυναμία που τρέφει ο Νίκος Αναστασιάδης για τα τετράποδα, αφού ο ίδιος μετά την απώλεια του σκύλου του Λίο, υιοθέτησε από καταφύγιο αδέσποτων ζώων τον Φριτ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Νίκος Αναστασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με το κατοικίδιό του.

''Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επιθυμώ να επαναλάβω ότι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας παραμένει μεγάλο θέμα της Ευημερίας και Προστασίας των Ζώων. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε μεγάλα βήματα, όσον αφορά την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου, την ενδυνάμωση των ελεγκτικών και συμβουλευτικών μηχανισμών και την υιοθέτηση στοχευμένων προγραμμάτων και δράσεων που αφορούν τα αδέσποτα και κατοικίδια ζώα, τους ζωολογικούς κήπους και τα κτηνοτροφικά ζώα. Με το Παγκύπριο Σχέδιο Στειρώσεων Αδέσποτων Γάτων με ετήσιο προϋπολογισμό 75.000 ευρώ και την αύξηση της ετήσιας κρατικής χορηγίας προς τις φιλοζωικές οργανώσεις σε 100.000 ευρώ. Η ευημερία και η προστασία των ζώων αφορά όλους μας. Το επίπεδο του πολιτισμού μας κρίνεται και με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ζώα. Για αυτό τον λόγο, Πολιτεία και Κοινωνία μαζί, οφείλουμε να δώσουμε στα ζώα τον σεβασμό που τους αξίζει.''

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου:

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X