ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρώτη συνέντευξη Ιωνά μετά την παραίτηση (Vid)

«Περνώντας δύσκολες στιγμές με την οικογένειά μου...»

Ο Ιωνάς Νικολάου μετρά μέρες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς η πολύκροτη υπόθεση των δολοφονιών του «Ορέστη» τον οδήγησε σε παραίτηση, την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αποδεκτή.

Ο κ. Νικολάου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην ΕΡΤ και στον Σπύρο Χαριτάτο, μερικές ημέρες μετά την παραίτησή του, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος βιώσε το δράμα. Συγκεκριμένα, εξέφρασε τον συγκλονισμό, με τον οποίο παρακολουθούσε την υπόθεση να εκτυλίσσεται και «περνώντας δύσκολες στιγμές με την οικογένειά μου», όπως ήταν οι ακριβείς του λέξεις.

Ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι είχε τους ενδοιασμούς του ως προς την παραίτησή του, γι' αυτό τον παρακάλεσε όπως παραμείνει στην θέση του μέχρι να καταθέσει τα νομοσχέδια για την μεταρρύθμιση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολάου, επανέλαβε ότι δεν έτυχε ενημέρωσης σε σχέση με τους χειρισμούς της Αστυνομίας, σε σχέση με την διερεύνηση των υποθέσεων των ελλειπόντων προσώπων, ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στην Αστυνομία για ολιγωρία και αδιαφορία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X