ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρώτη ανάρτηση Νιαζί από το Ευρωκοινοβούλιο (Pics)

«Ήδη στις Βρυξέλλες»

Τα διαπιστευτήριά τους έλαβαν ως νέοι Ευρωβουλευτές, οι έξι εκλεκτοί του κυπριακού λαού. Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και Γιώργος Γεωργίου, που εξελέγησαν με το ΑΚΕΛ, ανήρτησαν μια φωτογραφία τους στην επίσημη σελίδα του Τουρκοκύπριου ακαδημαϊκού και νυν Ευρωβουλευτή, λίγο μετά την πρώτη τους επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ανάρτηση έγινε την Τρίτη 04/06, με τον κ. Κιζίλγιουρεκ να την συνοδεύει με ένα σύντομο ενημερωτικό κείμενο, στην ελληνική και τουρκική γλώσσα:

«Ήδη στις Βρυξέλλες!
Τελειώσαμε τις διαδικασίες εγγραφής ως νέα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ακολουθεί η πρώτη συνάντηση με την Ομάδα της Αριστεράς GUE/NGL.»

Στις 30 Μαΐου, ο επανεκλεγείς με τον ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου, είχε την πρώτη του συνάντηση με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και με τον Manfred Weber, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στόχος της ομάδας, γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Χριστοφόρου, είναι η Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

Όσον αφορά τον Λουκά Φουρλά, ο οποίος ανεδείχθη ως ο πρώτος των πρώτων των Ευρωεκλογών, σε σταυρούς προτίμησης, στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, όλοι θυμόμαστε την ανάρτησή του με τους στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, από το ποίημα «Ιθάκη».

Στις 3 Ιουνίου 2019, ο κ. Φουρλάς ανήρτησε μια φωτογραφία του με τις αποσκευές του ανά χείρας, από το αεροδρόμιο, πριν αναχωρήσει για Βρυξέλλες.

Την Τετάρτη 05/06, δημοσιογράφος και νυν Ευρωβουλευτής έκανε νέα ανάρτηση στο twitter, αναφέροντας ότι από σήμερα, είναι και επίσημα ένας από τους έξι Κύπριους εκπρόσωπους στο Ευρωκοινοβούλιο:

Τέλος, ανάρτηση έκανε στο twitter και ο επανεκλεγείς με την ΕΔΕΚ, Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος με την ανάρτησή του, ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους για να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X