ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία δεν σχολιάζει την πρόταση Ακιντζί

Πότε αναμένεται να το πράξει

Η Λευκωσία δεν σχολιάζει επί του παρόντος την πρόταση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, για συνδιαχείριση των φυσικών πόρων, κάτι που θα πράξει μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ κυβερνητική πηγή.

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν με όλη τη σοβαρότητα που απαιτεί το θέμα οι πολιτικοί αρχηγοί, είπε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή, επισημαίνοντας πως θα υπάρξει τοποθέτηση επί της πρότασης Ακιντζί μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών, που έχει συγκληθεί για την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Η πρόταση σε σχέση με τη συνδιαχείριση των φυσικών πόρων, που υπέβαλε ο κ. Ακιντζί προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, επιδόθηκε σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη από τον επικεφαλής του Γραφείου της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, Sergiy Illarionov, όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η Προεδρία ανακοίνωσε επίσης πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες όπως συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών στις 16 Ιουλίου, προκειμένου ο Πρόεδρος να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και την εν λόγω πρόταση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X