ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H viral «χειραψία» του Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση έγινε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

O Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε σήμερα με ένα ταξίδι αστραπή στο Ισραήλ και συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Γκάμπι Ασκενάζι.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο ενδυνάμωσης τις διμερείς σχέσεις του Ισραήλ με την Κύπρο. Αν και αρχικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ μαζί με Υπουργούς ανέβαλε το ταξίδι του μετά από επικοινωνία με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου λόγω των εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ δημοσίευσε μια φωτογραφία της συνάντησής του με τον κ. Χριστοδουλίδη στο αεροδρόμιο γράφοντας:

«Κύπριε Υπουργέ Εξωτερικών κ. Χριστοδουλίδη καλωσορίσατε στο Ισραήλ. Είμαι χαρούμενος που σας φιλοξενώ κατά τη διάρκεια της σύντομης αλλά σημαντικής επίσκεψής σας που θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις Ισραήλ και Κύπρου. Προσβλέπω να συζητήσω μαζί σας για την αυξημένη συνεργασία στους τομείς της οικονομίας, της ασφάλειας και στον στρατηγικό τομέα»

Η συνάντηση έγινε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν λόγω της κατάστασης με την πανδημία και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Χριστοδουλίδη να κατεβαίνει από το ελικόπτερο φορώντας ένα μπλε κοστούμι και μάσκα ενώ προσπαθεί να χαιρετήσει τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ με τον αγκώνα. Από την άλλη ο Γκάμπι Ασκενάζι που φοράει και αυτός μάσκα φαίνεται να ξεχνάει για μια στιγμή τα μέτρα και να προσπαθεί να περάσει το χέρι του γύρω από τον κ. Χριστοδουλίδη.

Δείτε την ανάρτηση στο must.com.cy  

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X