ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για «χλευασμό» στελεχών ΔΗΣΥ για τη στήριξη στον Ν.Χριστοδουλίδη κάνει λόγο η Αλληλεγγύη

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ποσοστό των μελών της Αλληλεγγύης, θα ψηφίσει Αβέρωφ Νεοφύτου, χωρίς να απαιτείται «κομματική υποταγή»

ΚΥΠΕ

Στις συνομιλίες με τον ΔΗΣΥ για στήριξη της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη, πλην όμως, λέει «στην μυστική ψηφοφορία των στελεχών μας, η υποψηφιότητα Αβέρωφ δεν έλαβε την πλειοψηφία».

Στελέχη του ΔΗΣΥ «συνεχίζουν να χλευάζουν» το Κίνημα για τις πολιτικές του θέσεις και για την στήριξη στον ανεξάρτητο υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδη, λέει.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ποσοστό των μελών της Αλληλεγγύης, θα ψηφίσει Αβέρωφ Νεοφύτου, χωρίς να απαιτείται «κομματική υποταγή». «Ας το λάβει υπόψιν του ο κύριος Αβέρωφ γιατί η μεταστροφή είναι εύκολη αν συνεχίσει την χλεύη κατά μελών μας», προστίθεται.

«Οι θέσεις μας είναι γνωστές και αναλλοίωτες. Μήπως ο κύριος Αβέρωφ και οι επιτελείς του νομίζουν ότι στην Πινδάρου υπάρχει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ όπου θα έριχναν τα μέλη της Αλληλεγγύης για να τα εξαγνίσουν και να τα θεραπεύσουν από τις αντιδιζωνικές τους θέσεις και συνεπώς, αν τον στήριζαν όλα θα ήταν ηθικά και ορθά», διερωτάται η Αλληλεγγύη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X