ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Διευθυντές: Παπαδόπουλος στο Υπ. Παιδείας - Λιάνα Τάνου - Χαραλάμπους στο Υφ. Ναυτιλίας

Ανακατατάξεις προκύπτουν στις θέσεις Γενικών Διευθυντών Υπουργείων

Στέλιος Ξιουρής

Ανακατατάξεις προκύπτουν στις θέσεις Γενικών Διευθυντών Υπουργείων μετά και την επικείμενη αφυπηρέτηση του ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ο οποίος κατείχε την θέση στο Υπ. Παιδείας.

Με εσωτερική μετακίνηση, ο Γ. Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μετατίθεται στο νευραλγικό και ιδιαιτέρως απαιτητικό Υπ. Παιδείας.

Στην θέση του ως Γενική Διευθύντρια του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα διοριστεί η Α’ λειτουργός του Τμήματος Φορολογίας ΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΤΑΝΟΥ.

Τη μετακίνηση του κ. Παπαδόπουλου ζήτησε ο Υπουργός Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, που θεωρεί ότι ο κ . Παπαδόπουλος ως άριστος τεχνοκράτης θα υποβοηθήσει στο πολυδαίδαλο και πολυδιάστατο Υπ. Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Σημειώνεται ότι η κ. Τάνου ήδη άρχισε να ενημερώνεται για την λειτουργία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και αναμένεται οσονούπω να αναλάβει καθήκοντα. Προς τούτο είχε και συνάντηση με τον Υφ. Ναυτιλίας ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, από τον οποίο ενημερώθηκε για το φάσμα δραστηριοτήτων του νευραλγικού πόστου της.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Κυπριανού αφυπηρετεί από την δημόσια υπηρεσία μετά από μακρά και ευδόκιμη καριέρα, όπου υπηρέτησε από διάφορα πόστα και Υπουργεία και στην Προεδρία τόσο ως ανώτερος λειτουργός όσο και ως Γενικός Διευθυντής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X