ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αναρτήσεις των «celebrities» των Ευρωεκλογών (Pics)

Πώς αντέδρασαν Φουρλάς, Νατάσα και Κατερίνα την επομένη των Ευρωεκλογών

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον προεκλογικά είχαν προσελκύσει οι τρεις δημοσιογράφοι της μάχης των Ευρωεκλογών, Λουκάς Φουρλάς, Κατερίνα Χριστοφίδου και Νατάσα Ιωάννου, οι οποίοι, αποδέκτηκαν τα καλέσματα των ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ αντίστοιχα και στράφηκαν στην πολιτική.

Ο Λουκάς Φουρλάς, επικράτησε κατά κράτος της εκλογικής αναμέτρησης, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, γενικότερα, και συγκεκριμένα 43,156.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος, στις δηλώσεις του είπε ότι δεν ήταν ποτέ πολιτικός, ούτε θα γίνει, με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεσμεύτηκε ότι θα αναλώσει όλες τις δυνάμεις του για το συμφέρον των συμπολιτών και της πατρίδας του.

Η συνάδελφός του, υποψήφια με το ΔΗΚΟ, Κατερίνα Χριστοφίδου, την επομένη των εκλογών, δήλωσε με ανάρτησή της ότι «δεν ήταν το τέλος, αλλά μια δυνατή αρχή», υποσχόμενη ότι θα δώσει πολλές μάχες ακόμα με το κόμμα που την εμπιστεύθηκε.

Για την ιστορία, η κ. Χριστοφίδου έλαβε 7,262 σταυρούς προτίμησης στην εκλογική αναμέτρηση, χωρίς να κερδίζει την θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τέλος, η υποψήφια με την ΕΔΕΚ, επίσης συνάδελφος, Νατάσα Ιωάννου, έλαβε 5,854 σταυρούς προτίμησης, από ΕΔΕΚίτες και μη, όπως έγραψε στην σχετική της ανάρτηση. Ωστόσο, επεσήμανε το γεγονός ότι η επαρχία απ' όπου κατάγεται, η Πάφος, δεν την στήριξε όσο η ίδια θα ανέμενε, υπογραμμίζοντας ότι δεν εκφράζει παράπονο σε σχέση με το γεγονός.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X