ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζεται για το «κύκνειο άσμα» του στην πολιτική ο Λιλλήκας (Vid)

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών προέβη σε μια εξομολόγηση με αποκαλύψεις

Πολύ πιο σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Μάλιστα, ετοιμάζεται εδώ και καιρό για τα επόμενα βήματά του, καθώς είναι καιρός να ασχοληθεί με δραστηριότητες που τον ενδιαφέρουν, είπε.

Ο κ. Λιλλήκας ήταν καλεσμένος του Δημήτρη Σούγλη στην εκπομπή «Η αλήθεια καίει» στο Capital και η συνέντευξη ξεκίνησε με την αναφορά του στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατά τις οποίες η συνεργασία Συμμαχίας-Οικολόγων δέχθηκε πολιτική ήττα, με τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε.

Ακολούθως, ο κος Λιλλήκας δήλωσε πως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί ένα εκλογικό συνέδριο, για την ανανέωση της Συμμαχίας Πολιτών σε όλες τις βαθμίδες. Η προσοχή του στρέφεται σε νέα παιδιά τα οποία γνώρισε μέσω της προεκλογικής εκστρατείας, διευκρίνισε, καθώς πρόκειται για ανθρώπους εκτός κομματικής ζωής, μορφωμένους και καταρτισμένους, που μπορούν να εισαγάγουν νέες ιδέες. Αυτές οι ιδέες, όμως, θα φανεί εάν θα αγκαλιαστούν από τον κυπριακό λαό και έμπρακτα, είπε, θίγοντας το γεγονός ότι στις Ευρωεκλογές απεδείχθη ότι ο κόσμος επέμεινε στις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις.

Σε σχέση με την μεγάλη απόφασή του για αποχώρηση από την πολιτική, ο κ. Λιλλήκας αποκάλυψε ότι εδώ και μερικά χρόνια κάνει σκέψεις ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος στην ζωή του. «Δεν θέλω να γεράσω στην πολιτική», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει πράγματα που ανέκαθεν τον ενδιέφεραν.

Ακούστε τι αποκάλυψε, από το 16ο λεπτό:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X