ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτοκρίτου: «Δεν είχα ούτε και έχω μη εξυπηρετούμενο δάνειο»

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι το δικό μου όνομα περιλαμβάνεται στη λίστα των ΜΕΔ»

Θα απαιτήσω να διερευνηθεί γιατί βρίσκεται το όνομά μου ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου αναφέρει η αν. Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Μέσω βεβαίωσης της τράπεζας Κύπρου που παρουσιάζει η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο, μετά και την συμπερίληψή της στη λίστα Γιωρκάτζη. Η ίδια εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός και υπογράμμισε μέσω ανακοίνωσης ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της ούτως ώστε να διερευνηθεί γιατί βρίσκεται εκεί το όνομά της.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι το δικό μου όνομα περιλαμβάνεται στη λίστα των ΜΕΔ της Τράπεζας Κύπρου, για υπόλοιπο 3,611 ευρώ και 62 σεντ.

Δηλώνω κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι ποτέ δεν είχα ούτε και έχω ΜΕΔ.

Δημοσιοποιώ βεβαίωση της Τράπεζας Κύπρου περί τούτου, την οποία και θα καταθέσω στη Βουλή.

Το ποσό των 3,611 ευρώ και 62 σεντ ήταν το υπόλοιπο της πιστωτικής μου κάρτας (με πιστωτικό όριο 17.500 ευρώ), κατά την 31.12.2018 το οποίο πλήρωσα κανονικά στην ημερομηνία εξόφλησης όπως κάνω κάθε μήνα.

Η συμπερίληψη του ονόματος του στη λίστα Γιωρκάτζη, καταφανώς λανθασμένη, γεννά ευλόγως το συμπέρασμα ότι, ανάμεσα σε λάθη και ανακρίβειες μπορεί να συγκαλυφθούν πραγματικές περιπτώσεις ΜΕΔ, ύψους ακόμη και εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι που δεν εξυπηρετεί ούτε τη διαφάνεια ούτε και τη δημόσια ζωή.

Το πως, γιατί, και με ποιων την ευθύνη το όνομα μου περιλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα είναι κάτι που θα απαιτήσω να διερευνηθεί ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X