ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επ. Αβέρωφ κατά Χριστοδουλίδη: «Ενότητα δεν είναι οι καρέκλες»

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με το ψήφισμα της Βουλής από το ΑΚΕΛ και τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Εκ μέρους του επιτελείου, η κα Μέλπω Πιτταρά, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Ενότητα δεν είναι τα λόγια. Είναι οι πράξεις. Ενότητα δεν είναι οι καρέκλες, είναι οι εθνικοί στόχοι. Και σίγουρα ενότητα δεν είναι ο εθνικός διχασμός».

 Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης και χτες επιβεβαίωσε τη μονότονη συνταγή του. Γενικότητες, απόπειρα να παρουσιαστεί ως δήθεν θύμα και αποφυγή της οποιασδήποτε ξεκάθαρης τοποθέτησης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επικαλείται και πάλι την ενότητα όταν τα κόμματα που τον στηρίζουν, μαζί και με το ΑΚΕΛ, αποφάσισαν το 2022 να ανοίξουν ξανά την κερκόπορτα του εθνικού διχασμού. Το ΑΚΕΛ έφερε ένα διχαστικό ψήφισμα στη Βουλή και τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Χριστοδουλίδη, το στήριξαν.

Ενότητα δεν είναι τα λόγια. Είναι οι πράξεις. Ενότητα δεν είναι οι καρέκλες, είναι οι εθνικοί στόχοι. Και σίγουρα ενότητα δεν είναι ο εθνικός διχασμός.

Αυτός δεν είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε εμείς.

Θα πάμε τη χώρα μπροστά, δίνοντας στα παιδιά μας το παρόν και το μέλλον που τους αξίζει, με υπεύθυνη και ικανή ηγεσία που μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να εγγυηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X