ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλενα Παπαδοπούλου: Εμπιστευτείτε με για μια καλύτερη κοινωνία

Η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΚΟ

Λακωνικά και χωρίς φανφάρες η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΚΟ στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ηθοποιός με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της , οριοθετεί τους λόγους που ζητάει την ψήφο των πολιτών:

«Είμαι η Έλενα, ένας άνθρωπος που πίστεψε σε ανθρώπους από την αρχή! Η κοινωνία μας, χρειάζεται ανθρώπους που πιστεύουν στον άνθρωπο , που πιστεύουν στην αξία του και να εμπιστευτούν κάποιον που να έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτόν! Χωρίς πολλά λόγια περιτυλιγμένα με όμορφα χαρτιά θέλω απλά να σας πω ότι μπορείτε να με εμπιστευτείτε για μια καλύτερη κοινωνία, και εγώ αυτό ονειρεύτηκα από παιδί!

Στη νέα γενιά. Απευθύνομαι σε σας, έχω και εγώ παιδιά και σας μιλάω όλους σαν να είστε τα παιδιά μου, να συνεχίσετε να ονειρεύεστε. Συνεχίστε να ψάχνετε, να διερευνάτε. Να ρωτάτε γιατί. Μη συμβιβαστείτε σε εκείνα που ήδη ξέρετε. Ποτέ μην σταματήσετε να πιστεύετε στη δύναμη των ιδεών σας, της φαντασίας σας, της σκληρής σας δουλειάς για να αλλάξετε τον κόσμο.

Είμαι εδώ για να κάνουμε την Κύπρο μας καλύτερη όπως την ονειρευτήκαμε και την θελουμε! Γιατί τελικά μας αξίζει, για τα παιδιά μας, για τους νέους, για το μέλλον! Να αφήσουμε κάτι και να είναι ισχυρό!

Η Κυπρος σας ανήκει, διεκδικήστε την!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X