ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Δεν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο εχθρός

Το κυβερνών κόμμα διερωτάται σε τι αποσκοπεί η τακτική του ΑΚΕΛ «να βάλλει απερίσκεπτα κατά της πλευράς μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ απαντώντας στο ΑΚΕΛ για τα έγγραφα των ΗΕ στο Κραν Μοντανά. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η τακτική του ΑΚΕΛ να προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πραγματικά δημιουργεί απορία ως προς το τι αποσκοπεί».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

To ΑΚΕΛ συνεχίζει να βάλλει απερίσκεπτα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, και επί της ουσίας κατά της πλευράς μας, αφήνοντας την Τουρκία στο απυρόβλητο για τα όσα έγιναν στο Κρανς Μοντανά και αποκαλύπτονται και από τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δεν είναι η πρώτη φορά δυστυχώς που το ΑΚΕΛ επιλέγει αυτό το δρόμο.

Ειδικά όταν διαφαίνεται σε όλη την έκταση ότι ξεκάθαρη πρόθεση της Τουρκίας ήταν μεταξύ άλλων η μόνιμη παρουσία στρατευμάτων, αλλά και η διαιώνιση των εγγυητικών και παρεμβατικών δικαιωμάτων, η τακτική του ΑΚΕΛ να προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πραγματικά δημιουργεί απορία ως προς το τι αποσκοπεί. Τη διάρρηξη του εσωτερικού μετώπου και τη ρήξη ταυτόχρονα με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών;

Τα όσα καταγράφονται στα έγγραφα αποτελούν από μόνα τους την καλύτερη απάντηση σε όσους για εσωτερική κατανάλωση και μόνο, και μάλιστα στο ύψιστο των θεμάτων, επιλέγουν το δρόμο της ανέξοδης κριτικής. Δεν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο εχθρός και αυτό οφείλουν πια να το καταλάβουν στο ΑΚΕΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X