ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαδικτυακό «κράξιμο» στον «Πρίγκιπα»… πόσιπολ!

Στην κουβέντα και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Μεγάλος είναι ο ντόρος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από τον προϋπολογισμό του ΡΙΚ, με τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» να μην γλύτώνει από τα «πυρά». Επικριτικός παρουσιάστηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν γλύτωσε το «κράξιμο», ενώ στην κουβέντα ενεπλάκη και ο τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου...

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, που καταψήφισε τον προϋπολογισμό του κρατικού καναλιού, έκανε την εξής ανάρτηση:

Τότε, άρχισαν να αντιστρέφονται τα πυρά από πολίτες, οι οποίοι έκαναν λόγο για αντιπερισπασμό, ώστε να ξεφύγουμε από τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας, ενώ τα «Ξεροτήανα» του ζήτησαν να σχολιάσει την χορηγία άνω του ενός εκατομμυρίου, για το έτος 2017:

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν απάντησε σε αυτά και σε διάφορα άλλα σχόλια, μέχρι που άλλος πολίτης τον ρώτησε «από πότε εκείνος που θέτει τις ερωτήσεις είναι υπεύθυνος για την άγνοια εκείνου που πρέπει να απαντήσει;», για να λάβει την απάντηση: «Από τότε που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι €44.000 το χρόνο «ερευνητές» για να κάνουν «έρευνα» για να μάθουν ποιο είναι το μικρό όνομα του Παντελίδη...».

Στον «χορό» μπήκε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είπε στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι επιθυμεί ένα κρατικό κανάλι, κολοβό, μαλθακό και ανύπαρκτο:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X