ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν σχολιάζει αν υπάρχει εμπλοκή στις διαβουλεύσεις ο ΠτΔ

Αύριο η νέα συνάντηση με την Λουτ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν θέλησε το βράδυ της Τετάρτης να σχολιάσει κατά πόσο υπάρχει εμπλοκή αναφορικά με τους όρους αναφοράς στις διαβουλεύσεις, που γίνονται με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε ερωτηθεί στο περιθώριο εκδήλωσης στη Λεμεσό αν υπάρχει εμπλοκή για τους όρους αναφοράς και ποια είναι αν υπάρχει, απάντησε ότι «δεν θα ήθελα να σχολιάσω ενόσω βρισκόμαστε σε διαβούλευση προκειμένου να επιτύχουμε αυτό που είναι η επιδίωξη μας: όρους αναφοράς που να επιτρέπουν την επανέναρξη ενός δημιουργικού διαλόγου».

Σε ερώτηση πότε αναχωρεί η κ. Λουτ από την Κύπρο, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει.

Εντωμεταξύ νέα συνάντηση θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ την Πέμπτη το πρωί.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συνάντηση έχει οριστεί για τις 1130, αύριο.

Η κ. Λουτ συνάντησε σήμερα διαδοχικά, για τέταρτη φορά τα τελευταία 24ωρα, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είχε δηλώσει ότι οι διεργασίες συνεχίζονται και ότι αν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί.

Από τα κατεχόμενα μεταδόθηκε ότι οι συναντήσεις με την κ. Λουτ θα συνεχισθούν για λίγο ακόμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X