ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του Ανδρέα Μαυρογιάννη

«Συστράτευση για προοδευτική συμμαχία»

24news team

Το προεκλογικό του βίντεο δημοσίευσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Στο εν λόγω σποτάκι προβάλλονται στιγμές από την επαγγελματική του σταδιοδρομία ενώ ταυτόχρονα αναφέρει το όραμα και τις θέσεις του, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να συστρατευτούν για μία «προοδευτική συμμαχία».

Οι δηλώσεις και το βίντεο του Ανδρέα Μαυρογιάννη

Για 35 χρόνια, υπηρέτησα τον τόπο μας τόσο στην Κύπρο όσο και από θέσεις στο εξωτερικό, με αίσθηση χρέους, για την υπεράσπιση και προαγωγή των συμφερόντων και των θέσεων της χώρας μας και για τη δίκαιη και ειρηνική λύση στο μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας, το Κυπριακό.

Με την ίδια αίσθηση χρέους, με απόλυτο σεβασμό προς τους θεσμούς και τους ανθρώπους, διεκδικώ την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνοντας την ετοιμότητα μου να υπηρετήσω ξανά τη χώρα μας.

Η εξουσία είναι ένα εργαλείο επίτευξης στόχων δημοσίου συμφέροντος, για το κοινό καλό και για όλους τους πολίτες. Με υπευθυνότητα, ορθολογισμό και κοινωνική ευαισθησία διεκδικώ τη συστράτευσή σας σε μία μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία. Με τις εκλογές ως εφαλτήριο, με όραμα και σχέδιο, μπορούμε να σηκώσουμε όλοι μαζί την πατρίδα μας ψηλότερα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X