ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντούν σε Σιζόπουλο οι διαφωνούντες: «Η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια»

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ «επιστρέφει» τα όσα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ «επιστρέφει» τα όσα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, καταλόγισε σε όλους όσοι εξέφρασαν διαφωνία για τη διοργάνωση σήμερα, Κυριακή, του έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου του κόμματος.
 
Σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Πρωτοβουλίας αναφέρει ότι «για άλλη μια φορά ο Σιζόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».
 
Προσθέτει ότι «όλα όσα καταλόγισε στους ‘διαφωνούντες’ του τα επιστρέφουμε, με επιείκεια βεβαίως, καθ’ ότι είναι πολύ περισσότερα τα ανομήματά του στην διάρκεια της προεδρίας του στο κόμμα».
 
Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ με την ανακοίνωσή της, προβαίνει, όπως αναφέρει, «σε δύο μόνο μικρά σχόλια για συγκεκριμένες ‘αποφάσεις’ του περιβόητου παράνομου ‘Εκτάκτου Συνεδρίου’».

Συγκεκριμένα θεωρεί «αναμενόμενη την καρατόμηση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Τερέπεη» για τον οποίο αναφέρει ότι «στάθηκε στο ύψος του ως έντιμος ΕΔΕΚίτης» και «ούτε στο στρατό έχει παιδιά, ούτε ανάγκη από μισθό έχει, ούτε αναμένει διορισμό σε κάποιον Οργανισμό».

Προσθέτει ότι «όσον αφορά την απόφαση του ‘Συνεδρίου’ να τηρεί το αρχείο μόνο ο Πρόεδρος… τώρα ησυχάσαμε όλοι» και διερωτάται «και αυτά που λέει το καταστατικό πού πάνε;».
 
«Εν πάσῃ περιπτώσει και η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια και αυτό ας έχουν υπ’ όψη τους ο Σιζόπουλος και η παρέα του» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X