ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντούν για ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΜ τα επιτελεία Μαυρογιάννη - Αβέρωφ

Τι δήλωσαν στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ»

24news team

Στον «ΣΠΟΡ 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» με τη δημοσιογράφο Οριάνα Παπαντωνίου, μίλησαν η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, και το μέλος του Επιτελείου Μαυρογιάννη, Βασίλης Πρωτοπαπάς.

Οι εκπρόσωπο των δύο επιτελείων απάντησαν στο ερώτημα αν θα εξετάσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ΕΛΑΜ, με αφορμή τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη στο debate του ΡΙΚ, ότι δεν αποκλείει το κόμμα από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, ερωτηθείσα αν ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποκλείει το να συνεργαστεί με το ΕΛΑΜ σε περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο και συζητήσει για συνεργασίες, είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να προμελετάμε τις εκλογικές διεργασίες και ότι ο ίδιος ο υποψήφιος θα πρέπει να απαντήσει τη συγκεκριμένη ερώτηση και πώς οι συνεργασίες θα διαμορφωθούν ή θα προκύψουν.

Από την πλευρά του το μέλος του επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Βασίλης Πρωτοπαπάς,κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΕΛΑΜ, είπε ότι θα έπρεπε να ήταν αδιανόητο ο οποιοσδήποτε υποψήφιος ο οποίος να αντλεί την επιρροή του από τα παραδοσιακά κόμματα να δεχθεί να συνεργαστεί με το ΕΛΑΜ. «Εμείς είμαστε σαφής, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του γιατί μας χωρίζει πολιτικά χάος», τόνισε. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X