ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρος Κυπριανού: «Εγώ δεν ερωτοτροπώ με κανέναν» (vid)

Απάντηση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ για… ερωτοτροπίες με το ΔΗΚΟ

24news team

Ατάκες… φωτιά έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης (27/5) στην εκπομπή, του ΣΙΓΜΑ, «Χωρίς Περιστροφές» όπου καλεσμένοι ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, για ένα τελευταίο debate πριν τις Βουλευτικές εκλογές της 30ης του Μάη.

Μεταξύ άλλων, η συζήτηση οδηγήθηκε και στις επόμενες προεδρικές εκλογές, με τον παρουσιαστή της εκπομπής κ. Γιάννη Καρεκλά, να απευθύνεται στον Άντρο Κυπριανού ρωτώντας τον γιατί δεν θα είναι αυτός υποψήφιος για να ηγηθεί της χώρας και ψάχνει αλλού «κοστούμι», ενώ μετά, μίλησε και για… ερωτοτροπίες μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Χαριτολογώντας ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ απάντησε στον παρουσιαστή. «Αν θα με υποστηρίξεις, όταν θα έρθει η ώρα να τα βάλουμε κάτω και να με υποστηρίξεις δημόσια», ενώ στη συνέχεια είπε ότι αυτές δεν είναι πολιτικές συζητήσεις. Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο Αβέρωφ Νεοφύτου παρακινώντας τον κ. Καρεκλά να υποστηρίξει τον Άντρο Κυπριανού, για να βρεθεί ο πρώτος υποψήφιος των προεδρικών.

Ακολούθως, ο κ. Καρεκλάς προσπάθησε να θέσει ερώτημα που να αφορά πολιτική ερωτοτροπία μεταξύ του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, με τον Άντρο Κυπριανού να διακόπτει και να λέει: «Εσείς μιλάτε για ερωτοτροπία. Εγώ άκουσα δύο φορές αυτή τη λέξη και την άκουσα και τις δύο από εσάς, δεν άκουσα κανέναν άλλον. Είπα σας και την άλλη φορά… εγώ δεν ερωτοτροπώ με κανέναν».

Η εν λόγω ατάκα προκάλεσε γέλια, τόσο στον παρουσιαστή, όσο και στους υπόλοιπους προσκεκλημένους της εκπομπής.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση