ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρος - Αβέρωφ: Σε τι συμφώνησαν για τον προϋπολογισμό

Αντρος Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου είχαν σήμερα συνάντηση στα γραφεία του ΑΚΕΛ

Στην κοινή θέση ότι θα πρέπει να αποφευχθούν οι περιπέτειες για τον κυπριακό λαό και τον τόπο μετά τη χθεσινή καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, κατέληξαν οι ηγέτες των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.

Αντρος Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου είχαν σήμερα συνάντηση στα γραφεία του ΑΚΕΛ μετά από κάλεσμα του Προέδρου του ΔΗΣΥ για διάλογο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν ο κρατικός προϋπολογισμός αλλά και το Κυπριακό. Στο θέμα του προϋπολογισμού, ο κ. Κυπριανού τόνισε πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πως ο τόπος θα πρέπει να αποφύγει τις περιπέτειες, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να επιδιώξει να έχει συναινέσεις για να περάσει ο προϋπολογισμός. Ο κ. Νεοφύτου μίλησε για θετικό μήνυμα από πλευράς ΓΓ ΑΚΕΛ ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση και να αποφευχθούν οι περιπέτειες.

Στο Κυπριακό, οι δύο ηγέτες τόνισαν την ανάγκη επανέναρξης των συνομιλιών συμφωνώντας πως η διαδικασία θα πρέπει να παραμείνει στο πλαίσιο λύσης στη βάση της ΔΔΟ, όπως προβλέπουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, οι αποφάσεις του ΣΑ, το διεθνές δίκαιο και οι αρχές και αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται η ΕΕ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X