ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδης: Οι δανεικές ψήφοι των Τ/κ δεν αποτελούν δυναμη στα ποσοστά του ΑΚΕΛ

«Το ΑΚΕΛ ξεχνά ότι μας έστειλαν στα κοινωνικά παντοπωλεία ότι μας οδήγησε στην αύξηση της ανεργίας»

Τη σκυτάλη της επίθεσης προς το ΑΚΕΛ πήρε ο Νίκος Αναστασιάδης. Όπως είπε για το έγκλημα, ο ίδιος απολογήθηκε για τους φόνους τη στιγμή που το ΑΚΕΛ δεν είχε τη δύναμη να απολογηθεί για τους 13 στο Μαρί.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό να επιστρέφεις σπίτι σου γιατί όλοι μαζί δημιουργήσαμε την παράταξη που πρωταγωνιστεί εδώ και 43 χρόνια» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας στο παγκύπριο συνέδριο του ΔΗΣΥ.

Όπως είπε μιλώντας για τον Γλαύκο Κληρίδη «δημιουργήσαμε έναν ηγέτη που ήταν ηγέτης με διορατικότητα αποφασιστικότητα, που κατάφερε να ενώσει ένα έθνος σμπαραλιασμένο από τον εθνικό διχασμό. Εκεί που μας απειλούσαν ότι οι αντιδράσεις της Τουρκίας θα ήταν άνευ ορίων με την ένταξη της Κύπρου στην Ευρώπη χωρίς λύση, έγινε κατορθωτό». Αν δεν εντασσόμασταν προ 15 χρόνων στην Ευρώπη σκεφτείτε είπε ο Νίκος Αναστασιάδης τι θα γινόταν κατά τη διάρκεια της κρίσης που θα ήμασταν, που μας οδήγησαν εκείνοι που σήμερα με θράσος μιλούν για φτωχοποίηση.

Το ΑΚΕΛ ξεχνά ότι μας έστειλαν στα κοινωνικά παντοπωλεία ότι μας οδήγησε στην αύξηση της ανεργίας ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης. «Θέλω να υπενθυμίσω αυτούς που ασκούν σήμερα κριτική ότι όταν αναλάβαμε την διακυβέρνηση τα λεφτά δεν αρκούσαν ούτε για ένα μήνα». Ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για αλαζονεία και για άσχημους χαρακτηρισμούς που αποδίδει το ΑΚΕΛ. «Δεν είμαι εδώ για να επικρίνω αλλά δε μπορώ να ακούω όλα αυτά που ακούγονται είτε για το κυπριακό είτε για την εσωτερική διακυβέρνηση» ανέφερε. «Ποιος οδήγησε την Κύπρο για πρώτη φορά την Τουρκία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων;» διερωτήθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση