ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άναψε η συζήτηση: «Μεγάλωσα σε τέτοιο σπίτι και το ξέρετε» (Vid)

Κόντρα Τσουρούλη-Νιαζί στο στούντιο για την εκπροσώπηση

Ανέβηκαν για λίγα λεπτά οι τόνοι στο στούντιο του Σίγμα, ανάμεσα σε Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και Χρύσανθο Τσουρούλη, μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας και την γνωστοποίηση της νίκης του Τουρκοκύπριου ακαδημαϊκού.


Πρώτος όλων ο Φουρλάς - Αυτοί είναι οι σταυροί προτίμησης (pics)


Ο κ. Κιζίλγιουρεκ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το τι θα εκπροσωπεί την επόμενη μέρα, ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και το πώς θα χειριστεί τυχόν θέματα που θα προκύψουν και «πιθανόν να χωρίζουν τις δύο κοινότητες». Ο εκλεγείς με το ΑΚΕΛ Ευρωβουλευτής, απάντησε ότι, εδώ και τέσσερις μήνες, γίνεται μια συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι, χαρακτηρίζοντάς την ως «άχρηστη». Επ' αυτού, τόνισε ότι κάθε φορά θα αποφασίζονται οι χειρισμοί ανάλογα με το όφελος της Κύπρου, ως κοινής πατρίδας.


«Σταύρωσαν» τους δημοσιογράφους υποψήφιους οι πολίτες


Στην συνέχεια, ο κ. Κιζίλγιουρεκ τόνισε ότι θέλει να βγει εκτός εθνικιστικών αντιλήψεων και να ψάξει το κοινό καλό της ολικής Κύπρου, για να πει στον δημοσιογράφο ότι «άλλη γλώσσα μιλάω, καινούργια είναι προφανώς σ' εσάς, θα το μάθετε!». Ο κ. Τσουρούλης απάντησε ότι «σ' εμένα δεν είναι καινούργια, κ. Νιαζί, μεγάλωσα σε τέτοιο σπίτι και το ξέρετε».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X