ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος καβγάς Άντρου-Τορναρίτη στην Βουλή (Vid)

«Είστε ένας παραμυθάς, λέτε ασύστολα ψεύδη»

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα το πόρισμα του Συνεργατισμού και οι λόγοι κατάρρευσής του. Μετά και τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ερευνητικής επιτροπής τα κόμματα αποφάσισαν να συζητήσουν σε έκτακτη ολομέλεια τα συμπεράσματα του πολυσέλιδου εγγράφου.

Την πρόταση κατέθεσε το ΑΚΕΛ μετά και τη θέση της κυβέρνησης ότι σέβεται το πόρισμα αλλά διαφωνεί με τα συμπεράσματα, με όλα τα κόμματα να συμφωνούν.

Καβγάς Άντρου-Τορναρίτη

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης έθεσε ζήτημα ολοκλήρωσης της συζήτησης την επόμενη Παρασκευή. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέροντας πως ο ΔΗΣΥ δεν έχει πρόβλημα να συζητά το θέμα μέχρι και τις 24 Μαϊου (ημέρα εκλογών). Έθεσε ωστόσο ότι εδώ και μέρες καθυστερεί το θέμα εξαιτίας του ΑΚΕΛ και όχι εξαιτίας του ΔΗΣΥ.

Τον λόγο πήρε ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σημειώνοντας ότι η αναβολή έγινε για να βρίσκεται στην ολομέλεια ο Πρόεδρος της Βουλής. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης τον διέψευσε λέγοντας ότι ο κ. Κυπριανού έλειπε στο εξωτερικό, με τον κ. Κυπριανού να τον χαρακτηρίζει παραμυθά που λέει ασύστολα ψεύδη. «Είστε ένας παραμυθάς, λέτε ασύστολα ψεύδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με καθυστέρηση 20 λεπτών ξεκίνησε η συζήτηση για τους λόγους κατάρρευσης του Συνεργατισμού. Η όλη συζήτηση θα ολοκληρωθεί με ψήφισμα την επόμενη Παρασκευή 12 Απριλίου.

Δείτε live την συνεδρία της ολομέλειας:

Πηγή: Η Καθημερινή / της Μαρίνας Οικονομίδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X