ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκπρόσωπος Βάσεων: Δεν κλείνει το οδόφραγμα Περγάμους

Στενή συνεργασία με αρχές ΚΔ για COVID-19

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σχεδιασμός για κλείσιμο του οδοφράγματος στο Πέργαμος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος των βρετανικών βάσεων, μετά την απόφαση των "αρχών" στα κατεχόμενα για κλείσιμο δυο οδοφραγμάτων, το ένα από τα οποία βρίσκεται στα Στροβίλια, στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος των Βάσεων.

Είπε ακόμη πως οι Βρετανικές Βάσεις εργάζονται στενά με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για περιορισμό της απειλής του κορωνοϊού και οποιοσδήποτε εισέρχεται από τα κατεχόμενα στο Πέργαμος ή φθάνει αεροπορικώς στη βάση Ακρωτηρίου ελέγχεται σύμφωνα με την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος των Βάσεων ανέφερε ότι μετά την επιβεβαίωση ότι η τ/κ πλευρά θα κλείσει το σημείο διέλευσης στα Στροβίλια στις 6 το απόγευμα σήμερα, "η διοίκηση των Κυρίαρχων Βρετανικών Βάσεων μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχέδια για κλείσιμο του σημείου διέλευσης στο Πέργαμος. Διατηρούμε τις διαδικασίες μας υπό αναθεώρηση και παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση", είπε ο εκπρόσωπος των Βάσεων.

Πρόσθεσε πως "οι Κυρίαρχες Βρετανικές Βάσεις συνεργάζονται στενά με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για περιορισμό της απειλής του COVID-19 και οποιοσδήποτε εισέρχεται από τον βορρά στο Πέργαμος ή φθάνει αεροπορικώς στη βάση Ακρωτηρίου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας ελέγχεται, σύμφωνα με την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X