ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ο διάλογος με τον Τάσο Τρύφωνος και η μικρή Μελίνα on air!

Απολαυστικοί διάλογοι...

Στην χθεσινή τους εκπομπή στον Love Fm, ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου σχολίασαν τις τηλεοπτικές εκπομπές και συγκεκριμένα τους πανελίστες, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως όσοι βρίσκονται συνήθως στις εκπομπές κάνουν αρκετά εκφραστικά λάθη εκθέτοντας τους παρουσιαστές.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ακούγοντας τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Love Fm, σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της τα όσα ακούστηκαν, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα ''Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να κάτσει εδώ και να δούμε πόσο ωραία θα μας τα πει''. Μάλιστα ο συνεργάτης της εκπομπής της, Χάρης Παπαθεοχάρους, ανέφερε πως όλοι αυτοί που κρίνουν τους πανελίστες, θα ήθελαν πολύ να βρίσκονταν σε αυτή τη θέση.

Στη σημερινή εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στον Love Fm, η Χριστιάνα Αριστοτέλους βγήκε στον αέρα του πρωϊνού, και οι τρεις τους είχαν ένα απολαυστικό διάλογο.

Ο παρουσιαστής είπε πως δεν αναφερόταν στην δική της εκπομπή, ενώ η Χριστιάνα παραδέχθηκε: ''Θα μιλήσω μόνο για εμάς που ξέρουμε τι κάνουμε. Αυτό που προσπαθούμε πάντα, ακόμα και με πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε επειδή δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι Τάσος Τρύφωνος, φωτεινός παντογνώστης. Πέραν από την πλάκα τα παιδιά που βλέπεις στην εκπομπή, λύνουν πάρα πολλά κοινωνικά προβλήματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω...είμαστε άνθρωποι που ακούμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας''.

Μάλιστα την ώρα που η Χριστιάνα βρισκόταν στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής, ήταν μαζί με την κόρη της Μελίνα, η οποία ακουγόταν στο βάθος.

Ακούστε τον απολαυστικό διάλογο του πρωινού διδύμου του Love Fm και της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο must.com.cy

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X