ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου εναντίον «της τριάδας της φωτιάς»

«Η κακία είναι μια ανοησία...»

Η Άννα Αμανατίδου είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν ξεχωρίσει τόσο οι κριτές του Next Top Model όσο και το κοινό. Η ίδια ως γνωστό,

θεωρείται ένα από τα φαβορί του GNTM και είναι σίγουρα και μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες.

Η Άννα όπως είναι γνωστό, δεν έχει κρύψει ούτε λεπτό την σχέση της. Ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει πολύ ερωτευμένη με το σύντροφό της και όπως όλα δείχνουν τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ο σύντροφος λοιπόν της Άννας, Βασίλης Παπαγιαννάκης, ανέβασε μία φωτογραφία με την καλή του, με ένα… ιδιαίτερο μήνυμα και μια «υπέροχη σπόντα» για την «τριάδα της φωτιάς».

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η Άννα Αμανατίδου έχει δεχθεί επανηλλειμένως τα πυρά της «τριάδας φωτιά» μέσα στο GNTM, καθώς η Μικαέλα, η Έυη και η Μέγκι έχουν εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά τους ως προς το πρόσωπό της.

«Η κακία είναι μια ανοησία για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή δεν κρατάει για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης. Και κάπως έτσι διαπιστώνουμε ότι ο σύντροφος της Άννας δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Τι και αν η τριάδα διαλύθηκε με την αποχώρηση της Μέγκις; Εκείνος δεν θα ξεχάσει τι έκαναν στην γυναίκα της ζωή του!

Δείτε την ανάρτηση του συντρόφου της Αμανατίδου:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X