ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος το «Τατουάζ» - Όλο το παρασκήνιο (vid)

Η απόφαση για το τέλος της σειράς

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, η τηλεοπτική σειρά ''Τατουάζ'' ολοκληρώνει τον κύκλο της τον Ιούνιο, αφού δεν θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν.

Την είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψαν πώς πάρθηκε η απόφαση για το τέλος της σειράς.

«Το Τατουάζ ολοκληρώνεται στη δεύτερη σεζόν του, τον Ιούνιο, όπου λήγει και τα συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha. Αυτό έγινε γνωστό την Κυριακή αφού πρώτα οι δημιουργοί της σειράς έκαναν ραντεβού με στελέχη του σταθμού. Εκεί αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί το Τατουάζ. Στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε ένα e-mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς. Είχαν γίνει συζητήσεις για να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και του χρόνου. Τελικά φαίνεται, πως επειδή θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις και κάποιοι ηθοποιοί δεν ήθελαν να συνεχίσουν και τρίτη σεζόν επειδή κουράστηκαν και ήθελαν να κάνουν και άλλα πράγματα, η σειρά δεν θα συνεχιστεί», είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X