ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Netflix τεστάρει καινούργιο κουμπί

Έτσι θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε σειρές

Ένα κουμπί τεστάρει ο γίγαντας του Netflix για να παίξει με τα νεύρα μας και εμείς όμως να παίξουμε με τις σειρές του.

Ένα κουμπί που θα επιλέγει τυχαία επεισόδια από τις σειρές που έχουμε διαλέξει, προβάλλοντάς τα με ακανόνιστη σειρά! «Ελέγχουμε την ικανότητα των μελών μας να αναπαράγουν ένα τυχαίο επεισόδιο από διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές στην εφαρμογή του Android», επιβεβαίωσε σχετικά ο εκπρόσωπος του Netflix στο περιοδικό «Variety», «αυτά τα τεστ διαφέρουν συνήθως σε χρόνο και περιοχή, κι έτσι μπορεί να μη γίνουν μόνιμα».

Το μαγικό κουμπί περιλαμβάνει τυχαία επεισόδια από τις σειρές «The Office», «Our Planet», «Arrested Development» και «New Girl», σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα Android Police, η οποία ήταν και η πρώτη που αποκάλυψε το γεγονός, αναγκάζοντας το δίκτυο να το επιβεβαιώσει.

Οι χρήστες που πήραν μέρος στη δοκιμασία είδαν το κουμπί των τυχαίων επεισοδίων στον video player του Netflix, προσφέροντας ακόμα την επιλογή «παίξε ένα δημοφιλές επεισόδιο».

Το είχε πει εξάλλου ο αντιπρόεδρος περιεχομένου του Netflix, Todd Yellin, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες, πως το κανάλι πειραματίζεται με διαφορετικούς τρόπους να βλέπεις τις σειρές του: «Δεν είναι ανάγκη να βλέπετε τα επεισόδια με τον τρόπο που σας λέμε εμείς», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πλάκα θα έχει να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο κουμπί…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Netflix  |  Κουμπί  |  Σειρές  | 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X