ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ανατρεπτικό μήνυμα του Χαράλαμπου - Ο παίκτης που έγινε viral

«Τελικά όμως εν κουλί;»

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης αποχώρησε από το MasterChef 3 καθώς το πιάτο του δεν κατάφερε να πείσει τους τρεις κριτές, καθώς το brownie του ήταν το χειρότερο πιάτο στη διαδικασία αποχώρησης.

Ο παίκτης που έγινε viral μετά τον τσακωμό του με τον Παντελή Βούρο και την επική ατάκα «εν κουλί», έγραψε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του στο Instagram, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν.

Ο Χαράλαμπος, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά ζήτησε συγγνώμη από τον Παντελή για τον καβγά που είχαν κατά τη διάρκεια δοκιμασίας.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του Masterchef, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι, πρόσβαλα ή έθιξα κάποιους και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!! Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!! Τελικά όμως εν κουλι??? Παντελή απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!» έγραψε.

 

Πηγή: efimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X