ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λέει ο γιατρός για τον εγκλεισμό της Ελληνίδας ηθοποιού στο ψυχιατρείο;

«Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της»

Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου κατέληξε οικειοθελώς στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί.

Η είδηση αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον και την ανησυχία των ΜΜΕ, καθώς το όλο σκηνικό ακούγεται λίγο περίεργο. Μήπως συμβαίνει κάτι σοβαρό; Και αυτό δεν το λέμε καθόλου τυχαία, καθώς η ίδια η ηθοποιός δήλωσε ότι πήγε για να ξεφύγει. Από τι όμως; Την ίδια στιγμή, οι φίλοι και συνεργάτες της, Σπύρος Μπιμπίλας και Αλέξανδρος Πετρίδης κάνουν λόγο για οικογενειακά προβλήματα.

Η εφημερίδα που αποκάλυψε την είδηση επικοινώνησε με τον πατέρα της ηθοποιού ο οποίος δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να σας διευκολύνω στο θέμα αυτό. Θα μπορώ να μιλήσω ύστερα από μερικές ημέρες, όταν γνωρίζω όλο το θέμα λεπτομερώς».

Παράλληλα ένας από τους θεράποντες ιατρούς της Τριαντάφυλλης Μπουτεράκου στην ψυχιατρική κλινική, δήλωσε για το θέμα.: «Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ διακριτική ασθενής, μένει με τη θέλησή της έγκλειστη και έχει διάθεση να βοηθηθεί. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της και να της λύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν». Ο γιατρός ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει περεταίρω.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X