ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζονται οι καθημερινές εκδηλώσεις του Λεμεσιανού καρναβαλιού

Με καρναβαλίστικη διάθεση συνεχίζονται οι καθημερινές εκδηλώσεις του Λεμεσιανού καρναβαλιού στους χώρους του Χαρουπόμυλου Λανίτη και του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου 2022.

Μέχρι σήμερα το κοινό είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια σειρά από εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας, με τραγούδια του καρναβαλιού, σε ντίσκο διάθεση με ελληνική και ξένη μουσική από τη δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα καθώς επίσης να παρακολουθήσει πολλές από τις εκδηλώσεις διαδικτυακά μέσω livestreaming.

Στον καθιερωμένο «Διαγωνισμό Πελλόμασκας» που έγινε την περασμένη Τρίτη, οι καρναβαλιστές εμφανίστηκαν μασκαρεμένοι, με δημιουργικές αμφιέσεις που εντυπωσίασαν και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό όπου διεκδίκησαν βραβεία για τις κατηγορίες «Έξυπνη Μάσκα» και «Πελλόμασκα».

Στην κατηγορία «Έξυπνη Μάσκα», το 1ο βραβείο πήρε η Νικολέττα Παντελή με την αμφίεση «ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ» και η Ασπασία Χριστοδούλου με την αμφίεση «ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ STALLONE». Το 2ο βραβείο πήρε ο Στέλιος Δημητρίου με την αμφίεση «ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» και ο Βασίλης Παπαβασιλείου με την αμφίεση «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΣΤΕΡ». Το 3ο βραβείο πήρε η Ευδοκία Σάββα με την αμφίεση «ΕΦΚΗΚΑ ΚΟΥΠΠΑ ΑΠΑΝΗ» και η Κωσταντίνα Καμηλάρι με την αμφίεση «ΚΟΛΩΚΟΤΕΣ»

 

Στην κατηγορία «Πελλόμασκα» το 1ο βραβείο πήρε ο Δημήτρης Χουσεήν με την αμφίεση «ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ» και ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου με την αμφίεση «ΚΚΕΛΛΕ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΑ». Το 2ο βραβείο πήρε η Ανθούλα Πλατρίτη με την αμφίεση «ΦΥΛΛΑ-ΡΑΚΙΑ» και η Μαρία Βασιλείου με την αμφίεση «ΓΥΡΟΚΟΜΕΙΟ». Το 3ο βραβείο πήρε ο Στέφανος Κοτσώνης με την αμφίεση «ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ» και ο Ανδρέας Μαλακτός με την αμφίεση «ΕΛΥΕΝ ΠΑΣΣ»

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, οι εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού συνεχίζονται εντατικά σε ρυθμούς λάτιν και ποπ, εκδηλώσεις για τους μικρούς μας καρναβαλιστές, τραγούδια από τις δεκαετίες 80’ και 90’ και τη «Βραδιά Κανταδόρων» με τους κανταδόρους να μας συνεπαίρνουν και να μας ταξιδεύουν.

Η «Βραδιά Κανταδόρων» θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestreaming από τη σελίδα του Δήμου Λεμεσού στο Facebook, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να την παρακολουθήσει ζωντανά. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού είναι δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του καρναβαλιού που ακολουθεί, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X