ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο γιος της «Νιτσούς» - «Γνωριστήκαμε για να μην βρεθούμε στο ίδιο κρεβάτι» (vid)

Η εξομολόγηση του παιδιού της πιο γνωστής πόρνης της Κύπρου

Κάποιες αληθινές ιστορίες καθηλώνουν, χωρίς να χρειάζεται να πεις πολλά, χωρίς φαμφάρες, αρκεί απλά να δώσεις τον λόγο στους πρωταγωνιστές.

Μια τέτοια υπόθεση παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «24 ώρες» του Alpha Κύπρου, όταν ο Γιώργος, ο γιος της πιο γνωστής πόρνης της Κύπρου, της Ελένης ή «Νιτσούς» μίλησε για την μητέρα του.

Σόκαρε η ιστορία του αφήνοντας όλους όσους παρακολουθήσαν την εκπομπή άφωνους.

Γνώρισε την μητέρα του σε ένα πάρκο, έπειτα από δική της πρωτοβουλία, αφού δεν ήθελε η μοίρα να τους φέρει ποτέ στο ίδιο κρεβάτι για 5 λίρες.

Μετά από αυτή την συνάντηση τίποτα πια δεν ήταν το ίδιο. Η ζωή του ήρθε τούμπα και τα πάντα ανατράπηκαν…

«Πριν 28 χρονιά συνάντησα τη Νίτσα, τη μακαρίτισσα τη μάνα μου. Ήρθε και με συνάντησε με έναν χασικλή, ο νταβατζής της εκείνο τον καιρό... Μαλλί ξανθό, ψηλά τακούνια, χρυσάφια, σκουλαρίκια μεγάλα, βγαλμένα φρύδια, ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά. Την ρώτησα τι δουλειά έκανε και δεν μου έλεγε.

Με έβλεπαν οι φίλοι μου και με ρώτησαν την επόμενη ημέρα που ξέρεις αυτή την γυναίκα. Μου είπαν ποια είναι η δουλειά της... Μάλωσα μαζί τους, γιατί ήταν η γυναίκα που με γέννησε, μέχρι που με πήγαν κάτω στα πορνεία να την δω.

Γνώρισα τη μάνα που με γέννησε αλλά έχασα τον εαυτό μου... Δεν έπρεπε να μπει στη ζωή μου. Της είπα να φύγει από αυτή την δουλειά... της είπα να της δίνω εγώ λεφτά για να ζήσει. Δεν έφευγε όμως από την πορνεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X