ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέλλα Στυλιανού: «Όταν με απέλυσαν σοκαρίστηκα... είπα γιατί;» (vid)

Η απρόσμενη απομάκρυνση από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου, η Στέλλα Στυλιανού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Μιλώντας στην εκπομπή η ίδια αναφέρθηκε στην απρόσμενη απόλυσή της, αλλά και για το νέο της ξεκίνημα. Χαρακτηριστικά η Στέλλα δήλωσε: "Είμαι σε μια μεταβατική περίοδο. Μια περίοδος ανασυγκρότησης... Από Σεπτέμβριο θα είμαι στον Alpha και θα είναι μια εκπομπή στο κομμάτι της ενημέρωσης. Στην αρχή ήταν δύσκολα που ήμουν εκτός. Ήταν δύσκολα να διαχειριστώ το χρόνο αλλά βρήκα τις ισορροπίες μου. Απόλαυσα ότι μπορούσα να κάνω κάτι την ημέρα, να δω τους δικούς μου και να πάω για ένα καφέ. Ήμουν πέντε χρόνια στο mega. Δεν μου είπαν καν ένα ευχαριστώ πολύ. Πήγα στην δουλειά, με φώναξαν πάνω στο γραφείο και ένας εκ των διευθυντών μου έδωσε την απόλυσή μου, λέγοντας ότι είμαι πλεονάζων. Σοκαρίστηκα , είπα γιατί; Δεν μου μίλησε κανείς από τη νέα διοίκηση, το σεβάστηκα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι αλλά συγχρόνως δεν μπορούσα να αποχωριστώ από το σπίτι μου. Σοκαρίστηκαν οι συνάδελφοι και προέβησαν σε στάση εργασίας. Δεν ένιωσα αδικία, ήξερα ότι θα έρθει καλύτερο για αυτό δεν πανικοβλήθηκα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να κάνω οικογένεια.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η "απομάκρυνση" της Στέλλας Στυλιανού από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, ήρθε απρόσμενα τον Φεβρουάριο.

Δείτε το σχετικό απόσπαμα:

Πηγή: must.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA