ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην παίκτης του Survivor εξομολογείται: «Ήμαστε όλη μέρα γυμνοί, έκανα έκτροπα» (Vid)

Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ

Αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor έκανε ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό, όταν και συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από 16 χρόνια.

Ο Ηλίας Βαλάσης αποκάλυψε πως έκανε «έκτροπα» και ούρλιαζε στην παραλία. Μάλιστα, ανέφερε πως οι παίκτες ήταν γυμνοί όλη μέρα και κανείς δεν σκέφτηκε ερωτικά τον άλλον, καθώς τους ενδιέφερε το φαγητό το οποίο τους έλειπε στο Survivor.

«Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες. Ηταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε», είπε ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή Top Story.

«Σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό. Στο δικό μας παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βαλάσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X