ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόταση … «γάμου» τον Σεπτέμβριο από τη Nova Cyprus!

Νέες σειρές «Four weddings and a funeral», «Marry Me» & αφιέρωμα «Happily Ever After» με τις καλύτερες γαμήλιες ταινίες!

Μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τον γάμο, με αποκορύφωμα τις νέες σειρές «Four weddings and a funeral» και «Marry Me», έρχονται τον Σεπτέμβριο στη Nova Cyprus!

Αναλυτικότερα, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00, από το Novacinema2HD, η Nova Cyprus έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα, με τίτλο «Happily Ever After», με εμβληματικές γαμήλιες ταινίες όπως: «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», με τους Hugh Grant και Andie MacDowell, «Θα κλέψω τη νύφη», με τους Patrick Dempsey και Michelle Monaghan, «Ο γάμος της χρονιάς», με τους Robert De Niro και Diane Keaton, «Ένας τραγουδιστής για το γάμο μου» με τους Adam Sandler και Drew Barrymore, «Τρελά πλούσιοι» με τους Constance Wu και Henry Golding, η οποία διακρίθηκε και στις φετινές υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών και βραβείων SAG, ενώ έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως κερδίζοντας τη θέση της καλύτερης ρομαντικής κωμωδίας της δεκαετίας κ.α.

Στο ίδιο πλαίσιο, 25 χρόνια μετά την ομώνυμη ταινία, η νέα συναρπαστική σειρά «Four weddings and a funeral» με πρωταγωνίστρια την Nathalie Emmanuel, (γνωστή από τον ρόλο της Missandei στην επική σειρά «Game of Thrones») κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00, αποκλειστικά από το Novacinema4HD. Την πρωταγωνίστρια Nathalie Emmanuel πλαισιώνουν οι Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse και John Reynolds.Η υπόθεση περιστρέφεται ξανά γύρω από 4 γάμους και μία κηδεία με backround το μαγευτικό Λονδίνο. Εκεί μια νέα διευθύντρια επικοινωνίας θα αφήσει για λίγο την Νέα Υόρκη με σκοπό να παραστεί στον γάμο μιας παλιάς της φίλης από το πανεπιστήμιο. Μόλις βρεθεί στην Αγγλία οι δεσμοί της με τους φίλους της θα δοκιμαστούν και διάφορα σκάνδαλα και αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο έρχεται και η νέα απολαυστική ρομαντική σειρά «Marry Me», με τους Casey Wilson, Ken Marino και John Gemberling. Μετά από 6 χρόνια σχέσης ένα ζευγάρι με δυο εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί ή θα πρέπει να διαλέξουν χωριστούς δρόμους.

Ολόκληρο το αφιέρωμα των αγαπημένων ταινιών, μαζί με τις νέες σειρές, αλλά και τον 14ο και 23ο κύκλο των επίσης πολύ δημοφιλών show «The Bachelorette», με την Becca Kufrin και «The Bachelor», με τον Colton Underwood, θα βρίσκονται στην ειδική κατηγορία «Happily Ever After» στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Nova Cyprus
· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X