ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που θα δούμε Παντελή και «Κράτς» στην τηλεόραση

Ο νέος ρόλος των παικτών του MasterChef στο STAR

Αν ένας παίκτης τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο λεπτό στο MasterChef 3, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Μπάρκα ή αλλιώς γνωστό και ως Χρήστος ο «κρατς».

Ο μάγειρας Χρήστος Μπάρκας που υπήρξε ο πιο αγαπημένος των τηλεθεατών του MasterChef επιστρέφει στην τηλεόραση και πάλι από τη συχνότητα του STAR. Αυτή τη φορά όμως δεν θα μαγειρεύει, αλλά θα ταξιδεύει. Μαζί του ο έτερος αγαπημένος από τους παίκτες του περσινού MasterChef, Παντελής Βούρος.

Ο Χρήστος έχει αδυναμία στον τόπο καταγωγής του και τη γιαγιά του, Αγγελική. Απολαμβάνει την κολύμβηση, το ψάρεμα και τη φύση. Πριν τον διαγωνισμό εργαζόταν ως μάγειρας σε παιδικό σταθμό και όπως δήλωσε χιουμοριστικά, στο παιχνίδι απέκτησε ένα ακόμα «παιδί», τον φίλο του Παντελή.

Ο νέος ρόλος των παικτών του MasterChef στο STAR

«Globetrotters» ονομάζεται το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του STAR, για το οποίο σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, καθώς χρέη παρουσιαστή σε αυτό αναλαμβάνει ο Πέτρος Πολυχρονιδης. Αυτός είναι ο «οδηγός» των 3 ζευγαριών. Όσο εκείνοι κάνουν τον γύρο του κόσμου, ο Πέτρος από την Αθήνα αποφασίζει και οργανώνει τις δοκιμασίες τους. Τις αποστολές θα λαμβάνουν με βίντεο-μήνυμα του παρουσιαστή στο κινητό τους.

Τρεις δυάδες αγαπημένων προσώπων του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου, 3 διαφορετικά σημεία του πλανήτη, 3 διαφορετικές διαδρομές, 36 προορισμοί, πολλές αποσκευές, πολλές αναχωρήσεις, πολλές αφίξεις, πολλά απρόοπτα, πολύ γέλιο! Μέσα από τις περιπέτειες των παικτών και τις απίθανες αντιδράσεις τους σε ασυνήθιστες καταστάσεις, το «Globetrotters» ταξιδεύει τον τηλεθεατή, με χιουμοριστική, παρεϊστικη διάθεση, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντας άγνωστες εμπειρίες από γνωστά μέρη, νέες, πλούσιες συγκινήσεις από άγνωστα μέρη, εξωτικούς προορισμούς και εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες.

Εκτός όμως από τους Χρήστο και Παντελή του MasterChef τις άλλες δύο ομάδες του παιχνιδιού αναμένεται να αναλάβουν οι εξής:

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, τη Μελωδία – Μαρία και τη Λιόνα – Κωνσταντίνα, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στην ήρεμη ζωή του και να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία! Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι επιτυχημένος συνθέτης και σε ηλικία μόλις 11 ετών είχε την πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία με το τραγούδι «Πιο καλή η μοναξιά», που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Έκανε το ντεμπούτο της, μέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ, παρουσιάζοντας κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή "Καλημέρα τι κάνεις;". Πέρυσι παρουσίαζε με τον Θανάση Πάτρα το μαγκαζίνο “Live Weekend”.

Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός

Μετά το Survivor, ο Στέλιος Κρητικός αισθάνεται έτοιμος να κατακτήσει και τον κόσμο. Η υπόθεση στο «Globetrotters» είναι οικογενειακή καθώς τον ηθοποιό θα συνοδεύσει ο γιος του Μιχαήλ – Άγγελος. Ο Στέλιος υπήρξε επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής ενώ πλέον εργάζεται ως ηθοποιός και κυκλοφόρησε και ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι» από τις εκδόσεις Λιβάνη. Πρόσφατα άνοιξε σχολή τέχνης για μικρούς και μεγάλους.

Με διαβατήριο την οθόνη του Star, αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο! Το παιχνίδι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Star.

Πηγή: iefimerida.gr 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X