ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος πήρε το σπίτι τελικά στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Τέλος το μυστήριο!

Αποκάλυψη τώρα! Βλαχάκη ή Κατακουζηνός; Ποιος πήρε το σπίτι τελικά στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Τέλος το μυστήριο!

Μα πείτε μας δεν το είχατε κι εσείς απορία; Θα σας λύσουμε το μυστήριο παρακάτω... 

Ο Κωνσταντίνος (Χάρης Ρώμας) είναι επίκουρος καθηγητής της έδρας της Βυζαντινολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μορφωμένος, πάντα εσωστρεφής, γκρινιάρης και ψυχαναγκαστικός. Είναι συντηρητικός, ηθικολόγος, παλαιών αρχών, ορθολογιστής και θαυμαστής του βυζαντινού πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της σειράς, ασχολείται με τη συγγραφή και την έκδοση της διατριβής του «Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο», την οποία θεωρεί αριστούργημα, γνώμη που δεν συμμερίζονται οι υπόλοιποι.

Επιπλέον είναι γεμάτος φοβίες και εμμονές, ενώ βρίσκεται σε διαρκείς συγκρούσεις με τον περίγυρό του και δεν συμπαθεί κανέναν. Παρουσιάζεται ως οικονομικά ευκατάστατος και μάλιστα σε ένα επεισόδιο αναφέρεται ότι είναι γόνος επιχειρηματιών. Συχνό χαρακτηριστικό του είναι η αδυναμία του να καταλάβει αργκοτικές εκφράσεις, αλλά και η συνήθειά του να μεταφράζει αυτές τις εκφράσεις στην καθαρεύουσα (π.χ. Δεν μου καίγεται ήλος, λαϊκιστί "καρφί"). O καλύτερός του φίλος είναι ο Μάνθος.

Λίγα χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ο χαρακτήρας του Κωνσταντίνου έκανε επανεμφάνιση σε 2 επεισόδια της σειράς Λίφτινγκ (2000-2002) του Χάρη Ρώμα. Σε αυτά τα επεισόδια η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από την "ομοιότητά" του Κωνσταντίνου με τον Γεράσιμο, χαρακτήρες τους οποίους υποδύεται ο Χάρης Ρώμας, και στις παρεξηγήσεις που προκαλούνται. Αποκαλύπτεται ότι ο Κωνσταντίνος μόλις είχε τσακωθεί με την Ελένη και σκεφτόταν να πάρει διαζύγιο, ενώ ακόμα δεν κατάφερε να εκδόσει το "Αποχετευτικό Σύστημα". Επίσης, το σπίτι πήγε στη κατοχή της Ελένης. Στο τέλος, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να γυρίσει κοντά της με την προοπτική να τα ξαναβρούν.

Πηγή: youweekly 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X