ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Παναγιώτης Κυριάκου στον DEEJAY 93.5

Η νέα προσθήκη στο πιο feel good ραδιόφωνο του νησιού

Ταλαντούχος ηθοποιός, έντονη παρουσία και κριτική σκέψη. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που κάνουν τον Παναγιώτη Κυριάκου να ξεχωρίζει και τον κατατάσσουν στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Μάς συστήθηκε μέσα από τις «Πατάτες Αντιναχτές» και το «Fakate τους», ενώ τα τελευταία 3 χρόνια τον απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου στην εκπομπή «Λούης Night Show» και θεατρικά φέτος θα βρίσκεται στο δυναμικό του Σατιρικού Θεάτρου και της ΕΘΑΛ.

Ο Deejay 93.5 ανακοινώνει με χαρά την προσθήκη του Παναγιώτη στη δυναμική ομάδα του. Από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα αναλαμβάνει την εκπομπή Afternoon Plays από τις 14:00 έως τις 16:00. Η εμπειρία του στο ραδιόφωνο και η γνώση του για τη μουσική θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό για να αγαπήσετε το Afternoon Plays.

Η συνεργασία του Παναγιώτη Κυριάκου με την οικογένεια του Deejay 93.5 επεκτείνεται τόσο στο πεδίο των live links, όπου το πιο feel good ραδιόφωνο του νησιού είναι κορυφαίο, αλλά και στα DJ sets, για τα οποία ο Παναγιώτης και το set του Panais Plays απολαμβάνουν ήδη μεγάλη δημοφιλία στους πιο hot χώρους της Κύπρου.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X